Retour beleid

Militaria 4 You hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en).
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@militaria4you.com of bel ons op 0640022258.

Wil je artikelen ruilen of retourneren, dan verzoeken we je dit binnen 7 dagen na levering ons dit te laten weten of je het item wil retourneren.

Het retourpakketje dient in de 7 dagen daarna naar ons opgestuurd te worden, je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Download hier het retourformulier

Bestellingen die retour worden gestuurd zonder bijgevoegd retour formulier worden niet verwerkt

Als de gehele bestelling wordt geretourneerd, dan storten wij het aankoopbedrag terug en kunt u bij ons een gratis retour label van postnl aanvragen, u betaald dan geen verzendkosten. (alleen Nederland)

Hebben wij de verzendkosten voor het opsturen betaald, bijvoorbeeld bij bestellingen boven de 75 euro, dien je zelf de verzendkosten voor het terugsturen te voldoen (gedeelde verzendkosten) je krijgt dan ook geen retour label

Mocht je een deel van de bestelling retourneren dan storten we enkel het aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten, je ontvangt dan geen retour label, dit geldt alleen voor aankopen in Nederland.

Voor aankopen uit het buitenland geld dat we alleen het aankoopbedrag terugstorten en geen retour label verzenden.

Al onze verstuurde artikelen worden onherkenbaar gemerkt, de geretourneerde artikelen dienen ongewassen, ongedragen en onbeschadigd te zijn zoals naar je verstuurd.

Als je kleding wilt ruilen, stuur ons dan per email de gewenste maat, zodat wij deze voor je kunnen reserveren, mits deze op voorraad is. Of een artikel kan worden geruild, is afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Het nieuwe artikel kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en een merk controle hebben ondergaan.

Uitgezonderde artikelen voor retour zijn ondergoed en elektronische (communicatie) apparatuur en/of componenten hiervan.

Het staat Militaria 4 You vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.