Retour beleid

Militaria 4 You hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en).
Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@militaria4you.com of bel ons op 0640022258.

Wil je artikelen ruilen of retourneren, dan verzoeken we je dit binnen 7 dagen na levering ons dit te laten weten of je het item wil retourneren.

Het retourpakketje dient in de 7 dagen daarna naar ons opgestuurd te worden, je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Download hier het retourformulier

Bestellingen die retour worden gestuurd zonder bijgevoegd retour formulier worden niet verwerkt

Als de gehele bestelling wordt geretourneerd krijgt je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening

Hebben wij de verzendkosten voor het opsturen betaald, bijvoorbeeld bij bestellingen boven de 75 euro, dien je ook zelf de verzendkosten voor het terugsturen te voldoen, wij vergoeden dan alleen het orderbedrag

Mocht je een deel van de bestelling retourneren dan storten we enkel het aankoopbedrag terug van de geretourneerde producten.

Voor aankopen vanuit het buitenland geld dat we alleen het aankoopbedrag terugstorten.

Al onze verstuurde artikelen worden onherkenbaar gemerkt, de geretourneerde artikelen dienen ongewassen, ongedragen en onbeschadigd te zijn zoals naar je verstuurd.

Als je kleding wilt ruilen, stuur ons dan per email de gewenste maat, zodat wij deze voor je kunnen reserveren, mits deze op voorraad is. Of een artikel kan worden geruild, is afhankelijk van de beschikbaarheid ervan. Het nieuwe artikel kan pas worden verzonden nadat de geretourneerde artikelen zijn ontvangen en een merk controle hebben ondergaan, voor het opnieuw versturen van een maatruiling betalen wij de verzendkosten.

Uitgezonderde artikelen voor retour zijn ondergoed en elektronische (communicatie) apparatuur en/of componenten hiervan.

Het staat Militaria 4 You vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.