Links

Diverse links naar andere websites:

  
http://www.uniformverhuur.comKoekman Militaria & Uniformverhuur is een snel gegroeid bedrijf voor het huren van uniform welke gebruikt kunnen worden voor Film, Theater, TV en Reclame doeleinde.
Wij leveren U de juiste uniformering van Politie, Leger, Brandweer, Luchtvaart, Douane en Leger des Heils.
neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
  
www.bushcraft.nuOutback Bushcraft, Survival & Trekking.
Outback richt zich op bushcraft, survival, trektochtcursussen en trektochten.
Al van jongs af aan ben ik zeer geïnteresseerd in de natuur en daar was ik dan ook veel te vinden. In 1999 besloot ik van baan te veranderen. Ik ging als buitensportinstructeur werken waardoor ik nog meer in de natuur was en mij er nog meer in ging verdiepen. Sinds die tijd heb ik veel buitensportopleidingen en bushcraftcursussen gevolgd en menig boek versleten. Ik ging meer natuurexcursies volgen, sloot mij aan bij een plantenwerkgroep en heb een opleiding tot natuurgids gevolgd die ik net niet heb kunnen afronden. Vanuit mijn werk als buitensportinstructeur en reisleider ging ik steeds meer mensen meenemen voor natuurwandelingen en bushcraftcursussen. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik Outback Bushcraft, Survival & Trekking heb opgericht.
Wat is de filosofie van Outback? Het streven is om alle deelnemers mee de natuur in te nemen en de pracht èn kracht hiervan te laten ervaren. Daarnaast wil ik graag de kennis van vaardigheden en technieken die onze verre voorouders hadden, de jager-verzamelaars, met mensen delen.
Zal er nog veel gaan veranderen binnen Outback? Jazeker! Er wordt momenteel gewerkt om een bushcraftcursus vallen en strikken in Schotland op te zetten. Ook is het streven om meer trektochten en trektochtcursussen aan te bieden. Hou daarom de website in de gaten om van alle veranderingen in het programma op de hoogte te blijven!
www.jeeparts.nlIn- en verkoop van legermaterieel in de ruimste zin van het woord. In- en verkoop van onderdelen en overige benodigdheden. (veelal via postorder) Restauratie werkzaamheden. Beheer eigen verzameling t.b.v. museum in oprichting. Verhuur materiaal t.b.v. filmopnames
www.militaria-vlaardingen.nlVerzamelaar Vlaardingen houdt 4 maal per jaar een Militaria beurs
www.militaria.pagina.nlHandige links naar diverse websites
 www.militariaplaza.nlWij bieden u een brede sortering aan originele objecten, voornamelijk uit de periode 1933-1945. De originaliteit van onze objecten is gegarandeerd. Wij reizen continu door Europa en verder op zoek naar kwalitatief mooie originele items, kijk regelmatig op onze website voor nieuwe updates. Wij updaten meerdere keren per week. In het assortiment vindt u onder andere Duitse, Nederlandse, NSB, Canadese, Engelse, Amerikaanse en Russische militaria.
 www.svon.nl Van en voor alle militairen actief, ex-militairen, jonge en oude veteranen en hun thuisfront in Oost-Nederland.
  
 www.woodcraftsurvival.comOp de website van woodcraftsurvival vind je informatie over bushcraft en survival.
Uiteraard doen we dit met veel respect voor de natuur zonder deze te beschadigen.
De gebruikte technieken en informatie op deze site zijn met veel zorg samengesteld, en berusten op meer dan 20 jaar ervaring vanuit de buitensport en de scouting.
woodcraftsurvival is door eigen teksten en foto’s de meest uitgebreide survival website van Nederland.
Laat je inspireren en lees de verhalen.
http://www.battlefieldbustours.nlhttp://Battlefieldbustours. Alle tours worden geleid door een deskundige Nederlandse gids en ook gaat er Nederlandse reisleiding mee die de Battlefield-tour tot in de puntjes zal verzorgen! Tijdens de rondreizen zullen zij u alle historie bijbrengen die er op de desbetreffende plaatsen zijn voorgekomen en ook zal de gids u mee terug nemen in de tijd met persoonlijke verhalen, foto’s, uitleg en beeldmateriaal. Battlefield Bus Tours neemt u mee op plekken waar zware gevechten hebben plaats gevonden, de Holocaust zich heeft afgespeeld en waar een hoge prijs betaald is voor ons vrijheid. Kijk snel op www.battlefieldbustours.nl voor meer info.